Sophia Thomalla se promijenila: “vratila mi se nevinost”

Sophia Thomalla voli ulagati u nešto novo, a očito i kad je riječ o optici. Sa njenim novim izgledom, vraća svoju “nevinost”.

Berlin-ukljucen je za Sophiu Thomalla*. Privatno i također profesionalno. Našla je svoju ljubav u teniskom aceu Alexanderu Zveju. Nedavno je pratila njegov izgled u ARD* sa velikim interesom. Profesionalno, voditelj, očito, također se ne može žaliti na nedostatak narudžbi. Između ostalog, ona će vas voditi i kroz trenutnu sezonu reality showa”Jeste li Vi taj ?“. Ali Sofija verovatno ne bi bila Sofija da se nosi sa promenama cak i u vremenima kada stvari idu glatko.

Sophia Thomalla: optičke promjene-ona očigledno osjeća “nevin”
Ako se uklapa privatno i profesionalno, onda Eksterijer mora izdržati. I zbog toga, 32-godišnjak je očigledno otišao kod frizera. Ona predstavlja rezultat u Novom post na Instagram. Na fotografiji se sasvim promijenila. Čak i malo” nevina ” po njenim standardima, kako ona sama zapaža – na kraju krajeva, ona je poznata i po otkrivajućim slikama.

Ležerno se nalazi na stolici, Thomalla se slikala nakon preobrazbe kose. Lako je videti da joj kosa ponovo sija u mnogo svetlijoj boji. “Vratio sam svoju nevinost,” sam TV zvijezda piše na tu sliku, obezbjeđuje smijući emoji. Pored toga, još uvek visi na “najmanje malo” pozadi. To vjerovatno znači da se navijači mogu i dalje veseliti nekim “krivim” slikama Sofije u budućnosti.

Slavne ličnosti slave novi izgled Sophije Thomale, ali razmišljači fanova: “mislio sam da priznajete”
U svakom slučaju, promjena je izgleda dobro prihvaćena. Glumica Caroline Beil, na primjer, misli da Thomalla izgleda “vrlo slatko”. Muzičar i” Bossos “pjevač Alec Volkel sumira u dijalektskom stilu:”Jafällt ma”. Međutim, obožavatelj također je na trenutak razumijem oličenje postavio: “Oh, kosa, mislio sam da si na ispovijed. Lepo”. Ostali komentari su međutim skoro bez izuzetka oduševljenog entuzijazma.

Šta kaže tvoj prijatelj Alexander Zverev o promeni? Sigurno ništa negativan, posle svega, vas dvoje izgleda da budem potpuno zaluđeni jedni sa drugima, kao nedavno dokazalo praznik slike*. (han) *tz.de to je ponuda IPPENA.Multimedija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *