Sin dietera Bohlena se mnogo promijenio.

Sin dietera Bohlena Maurice Cassiana iz njegove veze sa Estefaniom Küster pokazuje se odraslog u svojoj najnovijoj Instagram slici.

Bivša devojka Estefania Küster sada živi ostrvski san u Malorci. Udata je od 2013. i sad se zove Estefania Heidemanns. Pojavljuje se na Instagramima u teretani ili dok jaše na plaži.

Dieter Bohlen-sin pokazuje da se mnogo promijenio.
Od vremena sa Dieterom Bolenom, njih dvoje imaju zajedničkog sina, Mauricea Cassiana Bohlena. Živi sa Estefaniom i obitelji u Mallorci. Bolen Junior je rijetko viđen na Estefanijinom Instagram profilu, ali dijeli svoje slike na svom profilu. Tinejdžerski sin pop titana već ima više od 15.500 sljedbenika. Mladi Boen je izgradio i dosta toga na Tiktoku, a ranije i preko YouTube-a. 16-godišnjak je nedavno postavio svoju sliku iz Majamija. Na njoj nosi crne hlače, bijelu košulju, sat i prsten za hvatanje očiju. Još jedna slika pokazuje šik mokasine da se kombinuje sa svojom odjećom. Sin Estefanije Küster i Dieter Bohlen je odrastao.

Moris Boen je vezao svoju dugu plavu kosu za svoje ogledalo. Sličnost sa svojim slavnim ocem je također vrlo prepoznatljiva. Na drugim fotografijama u seriji, 16-godišnjakinja je viđena kako se kugla i jede u Miamiju.

Činjenice o Estefania Küster i Dieter Bohlen
Estefania Heidemannovo pravo ime je Stefanie Stefanie Küster.
Estefania Küster i Dieter Bohlen bili su u vezi od 2001.do 2006.
Maurice Cassian Bohlen rođen je 7. jula 2005.
Mama komentira sa “Te Amo”
U komentarima, jedan sledbenik hvali štrajk kada se kuglanje pojavi, piše”čist udarac”. Mama Estefania komentira sa španskim” Te Amo ” i srcem ispod. “Lepa “i” Super lepa”, drugi pišu. Komentarišeš na nemačkom, engleskom ili španskom. (jh) *tz.de to je dio IPPENA.Multimedija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *