“Rastvoriti prijateljstvo?”Lutz van Der Horstos je izložio drugara skandalu Pizzi i završio je na neto hitu”

Među nepoznat pizzu preljeva, ovo je daleko ovde: TV voditelj Lutz van der Horst otkriva prijatelja na Twitter i čini za neto je udario.

Kolonjske – Lutz van der Horst je poklon kao komičar i voditelj u mnogim TV format, poput “Konačno shvatio?!”on VOX or” Stars in the mirror-reci mi kako sam ” na RTL. On je nastupao i u ZDF-Fernsechgartenu. Ali sada 46 – godišnjak izaziva pometnju na Twitteru. Ili bolje, ne on, ali njegov drug je pica. Koji van der Horst očito smatra umjerenim skandalom i izlaže svog prijatelja.

Lutz van der Horst je bijesan zbog pizze od prijatelja.
“Omiljena pica prijatelja: pizza Havaji bez sira, ali sa kobasicom i duplim ananasom …”on piše. I odmah ubaci ideju u sobu: “rastvori prijateljstvo odmah?“

Da li je moguće biti zaljubljen u čoveka koji tako jede picu? Ili bi radije prekinuo kontakt? “Ne pitaj. Uradi to,” kaže Jedan korisnik. “Pizza bez sira je samo pečeni sendvič” , kaže druga žena. “Ovo nije pizza, ovo je čudno pun tijesto,” jedan korisnik je bijesan. Jedan je napisao: “je li dečko trudan? Onda je krastavac na njemu…“

Twitter postovi idu kroz krov sa više od 3.400 lajkova (od 14,1., 11.40 am). Twitterperlen.de uzeo sam u obzir. Čak i primarni amazonski Komentari. I nepotrebno je napomenuti da je Dr. Oetker je zauzet društvenih medija tim također govori gore.

Lutz van der Horst prikazuje picu prijatelja, a zapravo nedostaje sir .
Nedostatak sira također smeta nekima. “BEZ SIRA? ŠTA ON SEBI DOZVOLJAVA?”, piše jedan. “Pizza bez sira ?????????? Jedini razlog za picu je sir !!1!1ELF1!1! I onda ljudi se žale moj prokulice Havajima pizzu,” piše još korisnik – i pokazuje mu prokulice varijanta. Možeš se diviti i jednoj sa jagodama, kivi i bananama na Tviteru. Pored zloslutnih taksi ploča, Pizza Havaji su jedno od najkontroverznijih jela na internetu, čak i među slavnim ličnostima. Ali ono što ta hobby kuharica radi sa svojom pizzom, onda opet uzrokuje dodatno ogorčenje. ♪tz.de to je ponuda IPPENA.Mediji. (lin)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *