Ovo je kako ona zove svoju kćer Sienna

Princeza Beatrice je postala majka mlade kćeri prije tri mjeseca. Sada kraljevska mama otkriva sladak nadimak za bebu Sienna.

London – Beatrice York (33) je otkrio slatka ljubimca ime za njenu ćerku Sienna (3 mjeseca) u rukom hvala ti karticu. Korisnik s Twittera je dijelio poruku, koja također sadrži sliku malih kraljevskih otisaka. Princeza Beatrice i muž Edoardo (38) imaju neobično ime za svoju kćerku.*

33-godišnja princeza Beatrice* i njen muž Edoardo Mapelli Mozi, dobili su svoje prvo dijete 18.Rujna 2021. Okrunjeni potomak rođen je u bolnici Chelsea i Westminster. Novopečeni roditelji dali su svom djetetu sinorozno ime Sienna Elizabeth Mapelli Moczi*. Ali u stvari, cerka Sarah Ferguson* (62) i Princ Andrews* (61) koristi potpuno različit smiješno ime za svoju bebu.

Potpis na zahvalnici je otkrio ono što mladi roditelji zovu svojom malom Siennom. Jer je tekst pročitao: “hvala vam puno što ste mislili na nas tokom ovog izuzetnog i posebnog vremena. Tako smo zahvalni što možemo primiti ovu malu osobu u našu obitelj. Ona je mala rock zvijezda! U ljubavi, Beatrice, Edo, Wolfie i Sienna”.

Zvanicno ime male rok zvezde je zvanicno objavljeno samo dve nedelje nakon rodjenja. Vjerojatno je Kraljica Elizabeta II * (95) morala prvo tražiti svoje mišljenje. Tradicija je među britanskim kraljevskim plemićima tražiti dozvolu od Monarha. Princeza Beatrice sama – da su njeni roditelji izabrali-dala bi drugo ime.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *