Opas paras suihku koskaan

Jos et jo tiedä, mikä suihku on, olemme täällä auttamassa. Tämä on käytännössä suihkukylpypäivä, ja me olemme täällä sen itsehoidon takia. Olemme koonneet virallisen oppaan kaikkien aikojen parhaan suihkun ottamisesta, mukaan lukien mitä tuotteita käyttää ja mitä kuunnella—koska, TBH, musiikki on ehdoton edellytys rentoutumiselle.

1. Laita kasvonaamio päälle.
Piditpä sitten mudasta, geelistä tai kuorinnasta, mikä olisikaan parempi tapa aloittaa chill-out seshi kuin kasvonaamio? Saat ihosi tuntumaan raikkaalta ja kosteutetulta ennen kuin edes hyppäät suihkuun. I Dew Caren Yoga Kitten mask on yksi suosikeistamme.

2. Sytytä se uusi kynttilä, jota olet säästänyt.
Kuka muu työntää ihmekynttilän pois kuukausiksi, koska he säästävät sen erikoistilaisuutta varten? Kyllä vain. Aromaterapia on loistava rentoutumisväline, sytytät sitten kynttilän tai kytket vain luotettavan eteerisen öljyn diffuusorin. Ammattilaisen vinkki: laventelin, ylang ylangin ja kamomillan kaltaiset tuoksut helpottavat parhaiten stressiä, josta pidät kiinni.

3. Käytä sitä deep conditioning-naamiota,jonka unohdat.
Onko huono tukkaviikko? (Olemme olleet siellä.) Hiusnaamiot ovat mahtava tapa piristää suihkua. Levitä ja odottaaohjattu määrä aikaa täydellinen hiukset nollata. Pidämme näistä kosteuttava naamarit Maui kosteutta, täydellinen kiharat hiukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.