Näin luot hyväksyvämmän kehonkuvan kesään

Useimmat rakastavat uima-allasta tai rantaa, ja silloin kroppa saattaa olla esillä hieman tavallista enemmän.

Sosiaalisen median trendit ja enemmän persoonallisia tapahtumia saattavat vaikuttaa kehonkuvaasi ja mielenterveyteesi tänä kesänä. Tunne itsetietoinen on täysin normaalia, mutta on paljon terveellisiä tapoja pitää ajattelutapa raiteillaan. On tärkeää tarkistaa oman mielenterveyden ja hyvinvoinnin (erityisesti rn).

Luo tänä kesänä hyväksyvämpi kehonkuva näillä 5 arjen olennaisella askeleella!

1. Pidä kiinni mantrasta

Luot sitten päivittäisen, viikoittaisen tai kausittaisen mantran, pidä siitä kiinni! Löydä inspiroiva vahvistus tai luo oma riippuen siitä, mitä tarvitset. Positiiviset vakuutukset voivat auttaa motivoimaan sinua tuntemaan enemmän luottamusta kehoosi ja parantaa itsetuntoa. Se on myös hyvä tapa auttaa sinua löytämään oman identiteettisi, varsinkin kun opit rakastamaan itseäsi.

2. Kehon liikuttaminen + ulkona liikkuminen = leikkiaika

Terveen kehonkuvan avain on kehon liikuttaminen tavoilla,jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Liikunnan ja liikunnan ei tarvitse olla päänvaivaa. Ajattele sitä leikkiaikana-miten sinulla ja kehollasi voi olla hauskinta tänään? Ehkä se on menossa pitkälle kävelylle ympäri paikallista järveä auringonlaskun aikaan, pelaamassa pickup-lentopalloa tai tekemässä aamujoogaa aloittaaksesi päiväsi. Mitä ikinä teetkin, pidä hauskaa!

3. Kysy itseltäsi: Miten voin kunnioittaa kehoani tänään?

Arjen lopussa oma kroppa on aina läsnä. Aloita päiväsi kysymällä itseltäsi, mitä tarvitset. Millaista ruokaa kehosi haluaa syödä? Mitä asua haluat käyttää? Mitkä ovat tämän päivän vibat? Tämä on super yksinkertainen tapa check-in itsesi kanssa, ja jos huomaat, että et tee liian kuuma, sitten on aika itsehoito.

4. Sinun ei ole tarkoitus sopia vaatteisiin-vaatteiden on tarkoitus sopia sinulle!

On aika vetää kesän suosikkifarkkushortsit esiin! Jos ne ovat vähän liian tiukalla väärissä paikoissa tai eivät sovi entiseen malliin, ei se mitään! Kehomme on tarkoitettu muuttumaan ja kehittymään ajan myötä. Vartaloon ja persoonallisuuteen sopivien vaatteiden käyttäminen kohottaa itseluottamusta ja itsetuntoa.

Tämä on merkki mennä kesän kauppareissulle teidän BFFs ja löytää vaatteita, jotka tekevät sinusta tuntuu paras versio itsestäsi!

5. Ympäröi sosiaaliset piirisi positiivisilla ihmisillä

Tämä koskee muun muassa sosiaalista mediaa ja IRL: n ystäviä. Unfollow ja unfriend ne, jotka edistävät epäterveellisiä kauneusnormeja tai eivät tee sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi. Muiden vaikutusvalta on todellista. Jos ympäröit itsesi positiivisilla, itsevarmoilla ja hyvillä fiiliksillä koko kesän ajan, tunnet itsesi poistiivisemmaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.