Miten selviytyä kesän yksinäisyydestä

COVID-19-rajoitusten höllentyessä on normaalia tuntea jäävänsä jälkeen, kun ystävät pakkaavat laukkujaan kesäleirille tai rantalomalle. Mutta et ole yksin—vaikka saatat nähdä Instagram – kuvajaisia, joissa kaikki kaverisi pitävät hauskaa auringossa, * jokainen * kokee jossain vaiheessa kesäistä yksinäisyyttä. Tutustu näihin keinoihin, joilla pysyt turvassa kanssakäymisissä muiden kanssa ja pääset pois kesäisestä notkahduksesta.

Joskus helpoin tapa harhauttaa itseään alakuloisena on ojentaa käsi muille. Osallistuminen yhteisöösi on loistava paikka aloittaa—voit saada uusia ystäviä ja tukea asiaa samaan aikaan, aivan kuten Big Shot cast täällä. Mieti, mitä rakastat eniten, oli se sitten eläinten kanssa leikkimistä tai kirjojen lajittelua, ja pidä se mielessä, kun valitset vapaaehtoistyöpaikan. Voit tehdä siitä jopa viikoittaisen tapahtuman!

Kaivaa vanha ulkona leluja ja sprinkler setup ja käännä takapihalla Uusi kesän kuuma paikka naapuruston kiddos. Voit jopa tehdä pieniä versioita suosikki karnevaali pelejä (rengas heittää, koripallo heittää) ja jakaa ihana palkintoja voittajille. Tai ota inspiraatio Sophie Gracelta suunnittelemalla suloinen kesäpiknik pikkuserkuillesi.

Ei sinun juttusi? Käy läpi vanhat lelusi, kirjasi ja pelisi nähdäksesi, oletko kasvanut niistä eroon ja voit siirtää ne jollekulle toiselle. Voit tuntea ylpeyttä tietäen, että rakkaan Barbie tai paljon rakastettu Monopoly Jr. peli on uusi elämä sen sijaan heitetään pölyinen ullakolla. Kysy ensin vanhemmiltasi, ennen kuin järjestät pihabileet tai annat pois lapsuuden muistoesineitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.