Marseille osallistuu tänään operaatio Earth Houriin

Marseillen kaupunki on sitoutunut tekemään Marseillesta vihreämmän, kestävämmän ja ympäristöystävällisemmän kaupungin, ja se tekee yhteistyötä kansainvälisen Earth Hour-operaation kanssa. Niinpä kaupungin vertauskuvallisten kohteiden valot sammutetaan symbolisesti tänä lauantaina 26. maaliskuuta 2022 kello 20.30-21.30 välisenä aikana. Siihen kuuluvat kaupungintalo, Palais Longchamp, Ooppera, Palais du Pharo, prefektuuri ja Notre-Dame de la Garde-basilika.
WWF: n vuonna 2007 käynnistämä Earth Hour on vuosittain maaliskuun viimeisenä lauantaina järjestettävä kansainvälinen aloite, jota seuraavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ja joka mobilisoi useita kaupunkeja Sydneystä Singaporeen Lontoon tai New Yorkin kautta. Se koostuu valojen sammuttamisesta tunniksi tietoisuuden lisäämiseksi luonnon monimuotoisuuden suojelusta ja tarpeesta säästää energiaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi.
Marseillessa tämä symbolinen toimi on osa kunnan lähestymistapaa vihreämmän kaupungin rakentamiseksi jo toteutettujen tai tulevien toimien mukaisesti, kuten puistojen ja puutarhojen uudistaminen, koulujen pihojen vedenpitävyyden poistaminen, lajitteluastioiden tuleva asentaminen puistoihin ja puutarhoihin ja rannoille tai hakemus, jonka kaupunki tekee Euroopan komissiolle merkinnän ”100 hiilettömää kaupunkia”saamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.