Jp Kraemer i njegov muzej:

U principu, muzej PACE automobila JP Kraemer u Dortmundu spreman je više od godinu dana – samo što mu nije bilo dozvoljeno da ga otvori. To će se uskoro promijeniti.

Dortmund – Za tuner Jean Piere “JP” Kraemer (41) bio je to veliki projekat u 2020: završetak svoj auto muzeju u Dortmund sa ime PACE – skraćenica skraćenica za “Izvedba i Auto Obrazovanje”. Neposredno prije Božića, predstavio je zgradu svojim obožavateljima na YouTubeu. Ali nije otvoren do današnjeg dana. Isprva izgledalo je kao da je ovo samo zbog corona propisa, uskoro se ispostavilo da je zvanični zahtjevi su očigledno nije upoznao. Ali sada svjetlo konacno, izgleda da se vidi na kraju tunela – u Trzaj livestream JP Kraemer nedavno spomenuo moguće otvaranje sastanak.
Jp Kraemer je već bio na ivici da ponovo poveže veliki muzej projekat, 24auto.de prijavljeno.

Sada muzej odiseja zapravo izgleda da dolazi kraj: na otvaranju datum, tuner postaje prilično beton u Trzaj tok: “Na trenutak, mislim da će to biti April.”On se već raduje posjetiocima. “Svi smo jako nervozni! Ne možemo vjerovati, ” kaže jp Kraemer. “Ja sam uložio mnogo novca, izgradio tu stvar i razmislio da je na kraju i onda je upravo zaspao vrlo bezobrazno, zbog tih pojedinačnih teme.”*24auto.de to je ponuda IPPENA.Mediji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *