Cathy Kolibri govori sa velikim vestima: “da, istina je”

Cathy Kolibri održava svoje obožavatelje na Instagramom o svom životu kao supruge, majke i uspješne IT djevojke. SAD je objavila veliku vijest.

München-Cathy Kolibri je postala poznata kao žena takozvanog igraca na strani profesionalnog fudbalera i nacionalnog igraca Matsa kolibrija. U međuvremenu, 33-godišnjak je uspješan i kao utjecajač, IT djevojka i TV voditelj. Tako da uzima svoje fanove gotovo svakodnevno na Instagram u svoj svakodnevni život. Zadnjih par dana, također su vidjeli da Cathy ide na duže putovanje. O čemu se radilo, otkrila je u Instagram postu.

Cathy Kolibri govori sa velikim vestima: “da, istina je”
“Da, istina je,” Cathy je napisala na fotografiji na kojoj se prikazuje priljev u bikiniju na plaži. “Ja sam opet” nasukan ” na plaži snova kao voditelj ‘Kampf der Realitystara’, ona otkriva dalje. Tako da će ona biti domaćin i 3. sezone reality TV showa na RTL2. godine 2022. i tako već. Na kraju svake epizode, ona će ponovo objaviti koja slavna ličnost mora napustiti tajlandsku plažu snova. Njeni navijači bili su sretni zbog te 33-godišnje i marljivo komentirane fotografije.

“Zabavi se snimajući”, ” drago mi je zbog tebe. Lepo se provedi” i “uživaj na suncu draga Cathy” koju čitaš tamo. Pored toga, postoji i komplimente o njenom izgledu: “san žena”, “izgledaš odlicno” i “Ti si lijepa”, na primjer. Uprkos uspehu, ipak, žena igrača BVB-a Matsa kolibrija propustila je 4. rođendan svog sina Ludviga. Ipak, ona ga je proslavila u daljini i podijelila ga u svom Instagram priči.

Iako nije mogla biti s njim, očito je specijalno ispekla rođendansku tortu za svog sina. Predstavila ju je svojim sljedbenicima. “Volim te “i” on Ludwig ” pisala je o tome. U međuvremenu, kod kuće u Njemačkoj, plivačka zabava je bila organizirana za Ludwiga. Na kraju, podijelila je njegovu sliku s dirljivim riječima: “prije četiri godine, učinila si me najponosnijom mamom. Ti si čudo. Moje čudo.”Nedavno je čak pokazala privatnu sliku porodice iz bolnice kratko nakon Ludvigovog rođenja. (jbr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *