5 helppoa askelta stressittömään kevääseen

Kevät. Lämpötila nousee, ja todennäköisesti myös stressitasosi nousee. Välillä toisen lukukauden kamppailut, yrittää selvittää kesän suunnitelmia (työharjoittelu tai kesäleiri?) ja elämän yleiset paineet, voi olla vaikea arvostaa lämpimiä päiviä ja kukkivia kukkia. Olemme keränneet parhaita tapoja vähentää stressiä ja nauttia kevään szn. Tätä tietä kaivattuun zeniin…

1. Vietä aikaa ulkona

Tämä on tarpeeksi yksinkertainen: sää on tulossa mukavampi, joten käytä 15 minuuttia päivästäsi nauttia auringosta tai mennä kävelylle. Ei vain tämä antaa sinulle enemmän energiaa, mutta ottaa aikaa rentoutua luonnossa auttaa sinua tuntemaan rauhallisempi ja koostuu.

2. Sano” ei ” useammin

Vaikka on aina vaikea sanoa toiselle ei, rajojen asettaminen sille, mitä voi ja ei voi tehdä, auttaa vähentämään työtaakkaasi ja antaa sinulle enemmän aikaa rentoutua. Jos olet saada super stressaantunut opiskelemisesta kemian testi, välittää tarjouksen auttaa ajaa prom komitea-ellei se on jotain *todella * haluat tehdä.

3. Tee soittolista täynnä iloisia fiiliksiä

Kyllä, Tämä lasketaan! Cue up joitakin Taylor Swift daily drive ja anna hyvät vibes flow. P. S. Tutustu Spotify kaikkien suosikki recs! Kevään paras soittolista löytyy täältä.

4. Puhu siitä.

Jos jokin asia ärsyttää sinua, älä kaihda kunnon paasausta. Ystäväsi eivät ainoastaan tunne myötätuntoa tilannettasi kohtaan, vaan heillä on todennäköisesti myös joitakin neuvoja, jotka auttavat. Aikataulu FaceTime seshin kaikki BFFs ja viettää iltapäivällä kiinni toistensa kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.